Tájékoztató a tagdíjfizetésről

Készült: 2013-03-01 11:03:43
A tagsági díj befizetése fejében tagjaink ingyenesen kapják meg a Társaság kiadványa, a Kriminológiai Közlemények esedékes számait, valamint a továbbiakban folyamatosan értesítést kapnak a Társaság rendezvényeiről.

A Társaság Szervezeti és Működési Szabályzata 2.2.3.1 pontja alapján a tagdíj évente egy összegben fizetendő, befizetési határideje: tárgyév április 30. A Társaság működésében tárgyévnek minősül a január 1-jétől december 31-ig terjedő idő. Az év közben történő tagfelvétel esetén a tárgyévre vonatkozó teljes éves tagdíj befizetésének határideje a felvételről szóló értesítést követő 30 nap.

A Magyar Kriminológiai Társaság éves tagdíja 8000 Ft, egyetemi hallgatóknak, nyugdíjasoknak, GYES/GYED ellátásban részesülőknek és tartósan munkanélkülieknek 3000 Ft.

A tagdíjat kiegyenlítheti:

1. átutalással: a Magyar Kriminológiai Társaság bankszámlaszáma: 11991102-02102665-00000000, ERSTE Bank;
2. személyesen: a rendezvényeinken, illetve előzetes egyeztetés alapján a Társaság székhelyén (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.), utóbbival kapcsolatban keresse Dr. Csontos Laura titkárt, a laura.csontos@bojkolawoffice.hu e-mail címen vagy Dr. Kiss Tibor szakmai titkárt, az onli4444@gmail.com e-mail címen.
2014 végén a Társaság, a hatályos előírásoknak megfelelően, a tagok kényelme és az egyszerű és takarékos ügyintézés érdekében áttért az elektronikus számlázásra. Megvásároltunk a „szamlazz.hu” által kínált programot, amellyel elektronikus és papír alapú számlát is ki lehet állítani. Az email címmel rendelkező tagjaink számára a rendszer kiküldi a megadott címre az elektronikus számlát, nem kell kinyomtatni és postázni sem. Az e-mailt nem használó tagoknak is készíthető a programmal számla, mely kinyomtatható és postán kiküldhető.

Köszönjük, hogy a tagdíj befizetésével támogatja tevékenységünket!A weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.